facebook

HERFST - WINTERMENU

geldig vanaf 12 personen en samen te stellen naar eigen believe
 
Ter organisatie verzoeken wij de keuzes te beperken tot 1 gerecht per gang
vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid tot een tweede gerecht per gang
 
formules en keuzes dienen ons ten laatste 5 dagen voor uw event bezorgt te worden per email
 
Smakelijk en tot weldra!

VOORGERECHTEN

Pastei van wild met een confituur van vijgen, kappertjes en amandel 11.50

Flan van kabeljauw met julienne van groenten 11.50

Soepje van wortel en pompoen met ravioli 10.50

Cappuccino van prei met ragout van gevogelte en rivierkreeftjes 9.00

Gemarineerde zalm met zure room, komkommer en rode biet, bloedzurkel 13.50

 

Soepje van waterkers met kikkerbilletjes en wijngaardslakjes, broodkorstjes 9.00

Minestrone van scampi 11.00

Erwtensoep met gebraiseerd buikspek 7.00

Pastei van grietbot met coulis van kreeft 11.00

Salade van knolselder met appel en gekookte beenham, kroket van parmezaan 11.00

 

HOOFDGERECHTEN

Waterzooi van zeepaling 19.00

Lamsstoofpot met navarin van vergeten groenten 19.50

Cannelloni van gevogelte met albuferasaus, wortel, mange-tout en pijpajuin 18.00

Gekonfijte eendenbout met groene pepersaus, gewokte groenten 18.50

Zonnevis met gekonfijte tomaat en prei, puree van ratte aardappel 19.00

 

Wildstoofpotje met veenbessen, appel en amandelkroket 27.50

Gebraiseerd melkvarken met bloedworst en een stoemp van zuurkool 23.00

Filet van konijn met een puree van wortel en gemengde groenten 24.00

Parelhoen “fine champagne”, boschampignons en knolseldercrème 23.50

Gemarineerd Ardeens gebraad met graanmosterdsaus en wintergroenten 22.00

 

DESSERTS

Baba au rhum 8.00

Tarte Tatin met vanille-ijs 8.50

Chocoladebavarois met een sausje van pistache 7.00

Parfait van Campari orange 7.00

Rijstpap met gedroogde vruchten 7.00

 

Moelleux au chocolat - sorbet van frambozen 9.00

Panna cotta met gelei van vijgen 7.00

Creatie van chocolade met karamel 7.00

Gepocheerde peer in rode wijn, kaneelroomijs 9.00

Dessertbord 3Ri4en 10.80